Din proaktive

Revisor

Dansk Selskab ApS er et digitalt hus, og vores erfarende og kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med den rette rådgivning.

Stift Nemt, Hurtigt og Billigt

Stift ApS

1.499,-

Stift ApS + Holding

2.799,-

Stift ApS + 2 Holding

3.999,-

Få dine dokumenter på under 15 minutter!

Udfyld formular

Underskriv digitalt

Spar tid og penge

Den proaktive og digitale revisor

Vi bestræber os på at komme dig i forkøbet med proaktive forslag til f.eks. hvilken aftale du burde have med dine leverandører eller undersøge mulighederne for stordriftsfordele i dine indkøbsmønstre, samt optimering af din SKAT og Moms, så du får draget fordel af dine fradrag. I takt med dette digitalisere vi hver enkel funktion, der kan automatiseres og dermed tager 8 timers arbejde nu kun 2 timer, hvilket både bliver billigere, samt fokus på rådgivning forøges.

Den proaktive og digitale revisor
Professionelt og kompetent mandskab

Professionelt og Kompetent mandskab

Vi har og bliver ved med at erhverve profesionelle medarbejdere, med perfektionisme som øverste linje på deres CV. Vi har både registrerede revisorer, financial controllere og konsulenter tilknyttet, som skal være med til at spotte optimeringsmuligheder, så vi ikke blot udarbejder et regnskab, men derimod er med til at skabe vækst for vores klienter.

Til rådighed når du har brug for hjælp

Med lange åbningstider i hverdage og weekender, er Dansk Selskab ApS et af de mest fleksible revisionsvirksomheder i landet. Vi bestræber os på af være let tilgængelige, selv i pressede perioder, da vi mener at fleksibilitet er en vigtig faktor for at vores klienter føler sig trygge og godt tilpas. Derfor har vi valgt at prioritere tilgængelighed til et af vores kerneværdier og sørger for at vores kunder aldrig er i tvivl om, at de har valgt den rigtige samarbejdspartner.

Til rådighed når du har brug for hjælp

Få en gratis dialog