Hos Dansk selskab ApS er du..

ikke et nummer

Vi er en proaktiv spiller på markedet, som ikke blot administrere, men også træder til, hvis vi kan se at regnskabet kan optimeres.

I gode hænder

Ledelsen i Dansk Selskab ApS har over 10 år været selvstændig og dannet sine erfaringer og ved hvad det vil sige at være i en iværksætters sko, da ledelsen selv er iværksætter.

Vidne til transparens

Vil du opleve en transparent kultur, hvor der er gennemsigtighed, forståelse og eksekvering på de opgaver du søger hjælp til.

En af os

Dansk Selskab ApS blev officielt etableret I 2016 og har på kort tid formået at sætte et aftryk, som bevidner kvalitet, god support og eksekvering.

Direktør - Victor Fasahati & Revisor repræsentant - Kim Kürten

Om os

Dansk Selskab ApS er…

Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder. Noget som skaber utraditionel vækst, grundet sparring, rådgivning og eksekvering.

Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter, ligeledes rådgiver omkring hvilke digitale processorer hvert enkelt selskab bør implementere i deres forretningsgang. Vi vil automatisere og eliminere manuelt arbejde og stadig opretholde høj kvalitet, hvilket betyder, at hvad der normalt ville tage 8 timer, nu kun tager 3 timer.

Vi drager fordel, samt reflekterer over enhver erfaring, trend, digitalt tiltag og brancheindsigt. Desuden bestræber vi os på at medvirke til opbygningen af en bro mellem iværksætteren og deres drøm.

Regnskab, bogholderi, lønadministration, moms indberetning og årsrapporter

Er ofte ikke emner, som iværksætteren bliver inspireret af. Vi varetager al administration, og sørger for, at iværksætteren kun skal tænke over at drive sin forretning. Vi udarbejder afrapporteringsbreve, som giver et sublimt overblik over de væsentlige nøgletal, samt udarbejder kvartalsopsamlinger, så ledelsen altid er opdateret ved momsregnskabet. Vi hjælper ligeledes med en grundig gennemgang af årsrapporten, inden den indgives til Erhvervsstyrelsen.

Vores mål

Dansk Selskab ApS skal være “the-place-to-go” for små og mellemstore virksomheder, som ønsker en proaktiv økonomisk partner, som ikke blot har til sinde at administrere, men også tilbyder et ægteskab, som byder på en lang og sund rejse, hvor der ageres efter selskabets bedste interesse. Vores service bliver leveret til bedste evne under alle omstændigheder.

Vi forstår hvordan det er at være selvstændig. Dette kan tydeligt mærkes i ledelsen, som har en passion for erhvervslivet og kæmper for sine kunder til det sidste. Denne kultur kan mærkes hos alle i vores virksomhed.

Gratis Dialog

Det er altid gratis at indlede en dialog med os.

Victor Fasahati

Administrerende Direktør

Kim Kürten

Revisor repræsentant

Massi Barid

Team Manager

Mie Heckmann

Revisor HD-R

Sabri Ademovski

Bogholder assistent

Christian Atanasov

Revisor Assistent

Elinor Louise

Bogholder & Financial Controller

Jeppe Bentzen

Frontend Developer & Multimedie designer

Linh Nguyen

Content Creator & Multimediedesigner

Martin Frydendahl

IT & Administration