Hos Os

Er du ikke et nummer

Vi er en proaktiv spiller på markedet, som ikke blot administrere, men også træder til, hvis vi kan se at regnskabet kan optimeres.

Er du i gode hænder

Ledelsen i Dansk Selskab har over 10 år været selvstændig og dannet sine erfaringer og ved hvad det vil sige at være i en iværksætters sko, da ledelsen selv er iværksætter.

Transparent kultur

Vil du opleve en transparent kultur, hvor der er gennemsigtighed, forståelse og eksekvering på de opgaver du søger hjælp til.

Dansk Selskab

Dansk Selskab blev officielt etableret I 2016 og har på kort tid formået at sætte et aftryk, som bevidner kvalitet, god support og eksekvering.

Om os

Dansk Selskab er…

Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder. Noget som skaber utraditionel vækst, grundet sparring, rådgivning og eksekvering.

Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter, ligeledes rådgiver omkring hvilke digitale processorer hvert enkelt selskab bør implementere i deres forretningsgang. Vi vil automatisere og eliminere manuelt arbejde og stadig opretholde høj kvalitet, hvilket betyder, at hvad der normalt ville tage 8 timer, nu kun tager 3 timer.

Vi drager fordel, samt reflekterer over enhver erfaring, trend, digitalt tiltag og brancheindsigt. Desuden bestræber vi os på at medvirke til opbygningen af en bro mellem iværksætteren og deres drøm.

Regnskab, bogholderi, lønadministration, moms indberetning og årsrapporter

Er ofte ikke emner, som iværksætteren bliver inspireret af. Vi varetager al administration, og sørger for, at iværksætteren kun skal tænke over at drive sin forretning. Vi udarbejder afrapporteringsbreve, som giver et sublimt overblik over de væsentlige nøgletal, samt udarbejder kvartalsopsamlinger, så ledelsen altid er opdateret ved momsregnskabet. Vi hjælper ligeledes med en grundig gennemgang af årsrapporten, inden den indgives til Erhvervsstyrelsen.

Vores mål

Dansk Selskab skal være “the-place-to-go” for små og mellemstore virksomheder, som ønsker en proaktiv økonomisk partner, som ikke blot har til sinde at administrere, men også tilbyder et ægteskab, som byder på en lang og sund rejse, hvor der ageres efter selskabets bedste interesse. Vores service bliver leveret til bedste evne under alle omstændigheder.

Vi forstår hvordan det er at være selvstændig. Dette kan tydeligt mærkes i ledelsen, som har en passion for erhvervslivet og kæmper for sine kunder til det sidste. Denne kultur kan mærkes hos alle i vores virksomhed.

Gratis Dialog

Det er altid gratis at indlede en dialog med os.

Victor Fasahati

Administrerende Direktør

Peter Rützou-Hjelmkrone

CFO

Kim Kürten

Operation Manager

Abdulla Simon Kiedri

Revisor HD-R

Mette Kielberg

Bogholder & Lønspecialist

Christian Atanasov

Revisor assistent

Massi Barid

Revisor assistent

Louise Justesen

Bogholder & Financial Controller

Miriam Madsen

Skribent & Multimedie designer

Mathew Conor Julius

Bogholder Praktikant

Nicolai Jepsen

Bogholder Praktikant

Sandra Andersen

Administrativ Kontorassistent

Tanja Nicolaisen

Bogholder