fbpx

Om Os

Dansk Selskab er…

Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder, som skaber utraditionel vækst, grundet sparring, rådgivning og eksekvering.

Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter, rådgiver omkring hvilke digitale processorer hvert enkelt selskab, bør implementere i deres forretningsgang, da det vil automatisere og eliminere manuelt arbejde og stadig opretholde høj kvalitet, hvilket betyder, at hvad der normalt ville tage 8 timer, nu kun tager 3 timer.

Vi drager fordel, samt reflektere over enhver erfaring, trend, digitalt tiltag og brancheindsigt, vi trænger igennem, for at bygge bro mellem iværksætteren og deres drøm.

Regnskab, bogholderi, lønadministration, moms indberetning og årsrapporter

er ofte ikke emner, som iværksætteren bliver inspireret af. Vi varetager al administration, og sørge for at iværksætteren kun skal tænke over at drive sin forretning, hvori vi udarbejder afrapporteringsbreve, som giver et sublimt overblik over de væsentlige nøgletal, kvartalsopsamling, så ledelsen altid er opdateret ved momsregnskabet og en grundig gennemgang af årsrapporten, inden den indgives til Erhvervsstyrelsen.

Hos os

Er du ikke et nummer

Vi er en proaktiv spiller på markedet, som ikke blot administrere, men også træder til, hvis vi kan se at regnskabet kan optimeres.

Er du i gode hænder

Ledelsen i Dansk Selskab har over 10 år været selvstændig og dannet sine erfaringer og ved hvad det vil sige at være i en iværksætters sko, da ledelsen selv er iværksætter.

Transparent kultur

Vil du opleve en transparent kultur, hvor der er gennemsigtighed, forståelse og eksekvering på de opgaver du søger hjælp til.

Dansk Selskab

Dansk Selskab blev officielt etableret I 2016 og har på kort tid formået at sætte et aftryk, som bevidner kvalitet, god support og eksekvering.

Vores mål

Dansk Selskab skal være “the-go-to place” for små og mellemstore selskaber, som ønsker en proaktiv økonomisk partner, som ikke blot administrere, men tilbyder et ægteskab, som byder på en lang og sund rejse, hvor der ageres efter selskabets bedste interesse og vores service bliver leveret til bedste evne under alle omstændigheder.

Vi forstår hvordan det er at være selvstændig. Dette kan tydeligt mærkes i ledelsen, som har en passion for erhvervslivet og kæmper for sine kunder til det sidste. Denne kultur kan mærkes hos alle i selskabet.

Gratis Dialog

Det er altid gratis at indlede en dialog med os.

Hvem er bag Dansk Selskab