Dansk Selskab

Din betroede regnskabspartner

Om os

Dansk Selskab ApS er…

Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder. Noget som skaber utraditionel vækst, grundet sparring, rådgivning og eksekvering.

Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter, ligeledes rådgiver omkring hvilke digitale processorer hvert enkelt selskab bør implementere i deres forretningsgang. Vi vil automatisere og eliminere manuelt arbejde og stadig opretholde høj kvalitet, hvilket betyder, at hvad der normalt ville tage 8 timer, nu kun tager 3 timer.

Vi drager fordel, samt reflekterer over enhver erfaring, trend, digitalt tiltag og brancheindsigt. Desuden bestræber vi os på at medvirke til opbygningen af en bro mellem iværksætteren og deres drøm.

Den proaktive og digitale revisor

Vi bestræber os på at komme dig i forkøbet med proaktive forslag til f.eks. hvilken aftale du burde have med dine leverandører eller undersøge mulighederne for stordriftsfordele i dine indkøbsmønstre, samt optimering af din SKAT og Moms, så du får draget fordel af dine fradrag. I takt med dette digitalisere vi hver enkel funktion, der kan automatiseres og dermed tager 8 timers arbejde nu kun 2 timer, hvilket både bliver billigere, samt fokus på rådgivning forøges.

Professionelt og Kompetent mandskab

Vi har og bliver ved med at erhverve profesionelle medarbejdere, med perfektionisme som øverste linje på deres CV. Vi har både registrerede revisorer, financial controllere og konsulenter tilknyttet, som skal være med til at spotte optimeringsmuligheder, så vi ikke blot udarbejder et regnskab, men derimod er med til at skabe vækst for vores klienter.

Til rådighed når du har brug for hjælp

Med lange åbningstider i hverdage og weekender, er Dansk Selskab ApS et af de mest fleksible revisionsvirksomheder i landet. Vi bestræber os på af være let tilgængelige, selv i pressede perioder, da vi mener at fleksibilitet er en vigtig faktor for at vores klienter føler sig trygge og godt tilpas. Derfor har vi valgt at prioritere tilgængelighed til et af vores kerneværdier og sørger for at vores kunder aldrig er i tvivl om, at de har valgt den rigtige samarbejdspartner.

Regnskab, bogholderi, lønadministration, moms indberetning og årsrapporter

Er ofte ikke emner, som iværksætteren bliver inspireret af. Vi varetager al administration, og sørger for, at iværksætteren kun skal tænke over at drive sin forretning. Vi udarbejder afrapporteringsbreve, som giver et sublimt overblik over de væsentlige nøgletal, samt udarbejder kvartalsopsamlinger, så ledelsen altid er opdateret ved momsregnskabet. Vi hjælper ligeledes med en grundig gennemgang af årsrapporten, inden den indgives til Erhvervsstyrelsen.

Vores mål

Dansk Selskab ApS skal være “the-place-to-go” for små og mellemstore virksomheder, som ønsker en proaktiv økonomisk partner, som ikke blot har til sinde at administrere, men også tilbyder et ægteskab, som byder på en lang og sund rejse, hvor der ageres efter selskabets bedste interesse. Vores service bliver leveret til bedste evne under alle omstændigheder.

Vi forstår hvordan det er at være selvstændig. Dette kan tydeligt mærkes i ledelsen, som har en passion for erhvervslivet og kæmper for sine kunder til det sidste. Denne kultur kan mærkes hos alle i vores virksomhed.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os på:

Mail: info@danskselskab.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09:00 – 21:00

Lørdag: 10:00 – 17:00