Om Os

Dansk Selskab er…

Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder. Der skabes utraditionel vækst grundet sparring, rådgivning og eksekvering.

Det digitale hus

Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter ligeledes rådgiver om, hvilke digitale processer hvert enkelt selskab bør implementere i deres forretningsgang. Vi vil automatisere og eliminere manuelt arbejde, og stadig opretholde høj kvalitet. Det betyder, at hvad der normalt ville tage otte timer, nu kun tager tre timer.

Vi drager fordel, og reflekterer over enhver erfaring, trend, digitalt tiltag og brancheindsigt. Desuden bestræber vi os på at medvirke til opbygningen af en bro mellem iværksætteren og deres drøm.

Regnskab, bogholderi, lønadministration, moms indberetning og årsrapporter

er ofte ikke emner, som iværksætteren bliver inspireret af. Vi varetager al administration, og sørger for, at iværksætteren kun skal tænke over at drive sin forretning. Vi udarbejder afrapporteringsbreve, som giver et sublimt overblik over de væsentlige nøgletal. Derudover udarbejder vi kvartalsopsamlinger, så ledelsen altid er opdateret ved momsregnskabet. Vi hjælper ligeledes med en grundig gennemgang af årsrapporten, inden den indgives til Erhvervsstyrelsen.

Hos os

Er du ikke et nummer

Vi er en proaktiv spiller på markedet. Der ikke blot administrere, men også træder til, hvis vi kan se, at regnskabet kan optimeres.

Er du i gode hænder

Ledelsen i Dansk Selskab har i over 10 år været selvstændig og dannet sine erfaringer. Det er som at være i en iværksætters sko, da ledelsen selv er iværksætter.

Transparent kultur

Du vil opleve en transparent kultur med gennemsigtighed, forståelse og eksekvering på de opgaver, du søger hjælp til.

Dansk Selskab

Dansk Selskab blev officielt etableret i 2016, som på kort tid har formået at sætte et aftryk. Dette bevidner kvalitet, god support og eksekvering.

Vores mål

Dansk Selskab skal være “the-place-to-go” for små og mellemstore virksomheder, som ønsker en proaktiv økonomisk partner. Dansk Selskab har ikke blot til sinde at administrere, men tilbyder også et ægteskab, som byder på en lang og sund rejse, hvor der ageres efter selskabets bedste interesse. Vores service bliver leveret til bedste evne under alle omstændigheder.

Vi forstår, hvordan det er at være selvstændig. Dette kan tydeligt mærkes i ledelsen, som har en passion for erhvervslivet, og kæmper for sine kunder til det sidste. Denne kultur kan mærkes hos alle i vores virksomhed.

Gratis dialog

Det er altid gratis at indlede en dialog med os.

Hvem er bag Dansk Selskab


Det er altid gratis at indlede en dialog med os.