Arkiver: Services

Genoptagelse af Selskab
En genoptagelse af et selskab sker, når et selskab er under tvangsopløsning. Selskabet kan i visse tilfælde afbryde skifterettens behandling af tvangsopløsningen, men der er dog nogle grundlæggende betingelser, som skal være opfyldt, før en sådan genoptagelse kan finde sted:
Stiftelse af ApS
Et ApS er et meget almindeligt valg af selskabsform og når man stifter et ApS er indskudskravet min. 50.000 kr., som enten kan føres ind kontant igennem en klientkonto eller via Apportindskud, hvor ens aktiver (værdier) værdiansættes af en kyndig revisor, som derefter kan godkende at selskabskapitalen er til stede. Ligesom i et IVS, er der tale om begrænset hæftelse, hvilket vil sige at du modsat personligejet virksomhed, ikke hæfter med din private formue, men derimod med dit selskabs aktiver (værdier) og indskud. Et ApS har muligheden for at have en eller flere ejere, som både kan være private personer, samt selvstændige juridiske enheder (virksomheder, eks. Holdingselskab.)
Stiftelse af Holding
Stift dit Holdingselskab og få vejledning omkring, hvilke fordele, der er forbundet. Pris fra 695 Kr. ekskl. moms
Årsregnskab
Vi udarbejder årsregnskaber for både Holdingselskaber, driftsselskaber og enkeltmandsvirksomheder. Pris fra 2.995 kr.
Bogholderi
I forbindelse med bogholderi, sørger vi for rettidigt at bankafstemme og indberette moms, afgifter og skat, dermed skal du ikke tænke på noget andet end at drive din virksomhed.
Nedlukning af selskab
Vi hjælper dig igennem nemt, enkelt og hurtigt. Pris fra 1.495 Kr
Omdannelse af selskab
Har du et enkeltmandsfirma eller et IVS, der skal omdannes til ApS?
Stiftelse af selskab
Vi Stifter dit IVS, ApS og Holdingselskab, indenfor 12 timer. Pris fra 995 kr. / ekskl. moms