Bogholderi

Bogholderi

Digitalt Bogholderi

Undgå bøder, bekymringer og større regninger end nødvendigt. Hos Dansk Selskab bogfører vi både for mindre og større selskaber, og vi skræddersyer en løsning, som passer til netop din virksomhed. Vi tilbyder derfor alt fra en løsning, hvor vi lærer dig bogføringen, til en alt-inklusiv løsning, hvor vi tager os af alt inden for:

 

Du afleverer, vi bogfører. Vi har valgt at arbejde med digitale løsninger, som har været med til at eliminere meget tid, og kan derfor med digitaliserede arbejdsgange og –processer skabe mere værdi og dermed give dig en endnu bedre oplevelse.

 

Bestil Bogholderiservice

Få tilbud

 

 

Hvad der før tog 8 timer, tager nu 3 timer med Dansk Selskab

Hvordan det? Fordi der er udviklet og udvalgt en række solide værktøjer til netop dette formål. Vi holder os opdateret og gennemtester løbende markedets digitale løsninger og sørger for, at du altid er “up-to-date” med det nyeste og de smarteste løsninger på markedet.

Dertil er vi det proaktive hus indenfor bogholderi og regnskab, som fokuserer på at benytte al den data vi har fra dig som kunde. Dette bruges til formidling af gode idéer til, hvordan du bør håndtere forskellige situationer, som din virksomhed bliver udsat. Ligeledes hvordan du kan holde din virksomhed fleksibel i forhold til, hvis der skulle opstå en krise eller lign.

Moms og Lønadministraton 

Vi sørger for, at du konstant er på forkant, undgår bøder og forsinkede indberetninger. Vi indberetter rettidigt og sørger for, at dit momsregnskab bliver korrekt indberettet. Dansk Selskabs bogholderi hjælper dig med at vælge lønsystem, samt hjælper dig igennem opfølgningen af dette, så du blot skal informere hvem og hvor meget du og dine ansatte skal have i løn – så klarer vi resten! Vi sørger for, at der er styr på alt i selve lønbogføringen såsom: afregning af løn, feriepenge, A-SKAT, ATP, diverse bidrag mm.

Billede 4 fordele – Tag billede og vi klarer resten! 

Digitalt bogholderi:

Vi udvikler og udvider progressivt digitale løsninger til bogholderiet, for at gøre det nemmere, hurtigere og mere effektivt for dig.

Fastlagt Pris
Slut med uforudsigelige regninger, som du ikke kan forstå. Vi aftaler en fast pris ved indgående samarbejde, som matcher din virksomheds størrelse og behov.

Du har mulighed for en fast og månedlig ydelse, hvor du kan ringe hver gang du har spørgsmål til eksempelvis bogføringen, hvilke udgifter du må trække fra eller lign. Dermed kan du være helt sikker på, at dine bilag bogføres korrekt.

Løbende rapportering ved aftale

Afrapporteringsbrev tilrettes specifikt til din virksomhed, så det passer til dine behov. Du får sendt afrapporteringsbrevet på mail ved fast aftale, når vi har afsluttet månedens/kvartalets bogføring.

 

Skal vi tage en snak? Vi vil gerne lære mere om din virksomhed for at se om der er et match, og om vi kunne være den oplagte samarbejdspartner. 

 

 

Bestil Bogholderiservice

Få tilbud