Digitalt Bogholderi

Undgå bøder, bekymringer og større regninger end nødvendigt. Hos Dansk Selskab bogfører vi både for de mindre og de større selskaber, og vi skræddersyer en løsning, som passer til netop din virksomhed. Vi tilbyder derfor alt fra en løsning, hvor vi lærer dig bogføringen til en alt-inklusiv løsning, hvor vi tager os af alt inden for:

 

 

Du afleverer, vi bogfører. Vi har valgt at arbejde med digitale løsninger, som har været med til at eliminere meget tid, og kan derfor med digitaliserede arbejdsgange og –processer skabe mere værdi og dermed give dig en bedre oplevelse.

 

 

Bestil Bogholderiservice

Få tilbud

 

 

“Hvad der før tog 8 timer, tager med Dansk Selskab 3 timer”

 
Hvordan det? Fordi der er udviklet og udvalgt en række solide værktøjer til netop dette formål. Vi holder os opdateret og gennemtester løbende markedets digitale løsninger og sørger for, at du altid er “up-to-date” med det nyeste og de smarteste løsninger på markedet.
Dertil er vi det proaktive hus indenfor bogholderi og regnskab, som fokuserer på at bruge al den data vi har fra dig, som kunde, til at formidle gode idéer til, hvordan du bør håndtere de forskellige situationer din virksomhed bliver udsat og hvordan du kan holde din virksomhed fleksibel i henhold til hvis der skulle opstå en krise eller lign.
 

Moms og Lønadministraton 

 
 
Vi sørger for, at du er på forkant, undgår bøder og forsinkede indberetninger. Vi indberetter rettidigt og sørger for, at dit momsregnskab bliver korrekt indberettet. Dansk Selskabs bogholderi hjælper dig med at vælge lønsystem, samt for opfølgningen af dette, så du blot skal informere, hvor mange, hvem og hvor meget du og dine ansatte skal have i løn, så klarer vi resten. VI sørge for at der er styr på alt i selve lønbogføringen såsom: afregning af løn, feriepenge, A-SKAT, ATP, Diverse bidrag mm.

 

Billede 4 fordele – Tag billede og vi klarer resten! 

 
 

Digital Bogholderi :

Vi udvikler og udvider progressivt vedr. digitale løsninger til bogholderiet, for at gøre det nemmere, hurtigere og mere effektivt for dig.

 

Fastlagt Pris

Slut med regninger du ikke kan forstå og som er uforudsigelige. Vi aftaler en fast pris sammen ved indgående samarbejde, som matcher din virksomheds størrelse og behov.

Du har mulighed for en fast, månedlig ydelse, hvor du kan ringe hver gang du har spørgsmål til eksempelvis bogføringen at et bestemt bilag, hvilke udgifter du må trække fra eller lignende spørgsmål, så du kan være sikker på, at dine bilag bogføres korrekt.
 
 

Løbende rapportering ved aftale

 
 
Afrapporteringsbrev tilrettes specifikt til din virksomhed, så det passer til dine behov. Du får sendt afrapporteringsbrevet på mail ved fast aftale , når vi har afsluttet månedens/kvartalets bogføring.
 
 
Skal vi tage en snak?  Vi vil gerne lære mere om din virksomhed for at se om der er et match og om vi kunne være den oplagte samarbejdspartner. 

 

Bestil Bogholderiservice

Få tilbud


Det er altid gratis at indlede en dialog med os.