Selskabsdokumenter

Dansk Selskabs automatiske formularer oprettes af advokater, og giver dig mulighed for nemt og billigt at oprette dine juridiske dokumenter.

alle produkter

Selskabsdokumenter

Få dine dokumenter på under 15 minutter!

Udfyld formular

Underskriv digitalt

Spar tid og penge

Få en gratis dialog

Dansk Selskabs automatiske formularer oprettes af advokater, og giver dig mulighed for nemt og billigt at oprette dine juridiske dokumenter.

Hvad siger vores kunder om os

Malte Arensbach
Malte Arensbach
2020-03-16
anbefaler
Meget højt professionel niveau og super god service! Hvis du er ny og har svært ved at stifte selskab er dette vejen!
Oliver Hjalmar Deleuran
Oliver Hjalmar Deleuran
2019-06-01
anbefaler
100% iorden, de tager det ned på et niveau, så alle kan være med og så man ikke er i tvivl om, hvad der sker! Super service, kan helt klart anbefales!
Theo Theo
Theo Theo
2019-05-12
anbefaler
Hurtige og effektive, prisen er prisen.
Janus Mikkel Jørnaa
Janus Mikkel Jørnaa
2019-05-02
anbefaler
Super god og hurtig service 👍
Susanne Mariegaard
Susanne Mariegaard
2019-05-01
anbefaler
Kan varmt anbefale Dansk Selskab. Top profesionelle, service minded og søde mennesker bag alle tallene. 👍
Markus Ramlau
Markus Ramlau
2019-05-01
anbefaler
Kan kun anbefale Dansk Selskab! Service i verdensklasse
Lone Norup
Lone Norup
2019-04-15
anbefaler
Der skal være plads til kæmpe ros når det er fortjent:-) Dette er en lille solskins historie (jeg blev ikke millionær😂) Men det gav "goodfeel" Skrev forleden på et iværksætter netværk at jeg skulle bruge en der havde forstand på Binavne og bibrancher i IVS Lasse Burholt anbefalede Victor Fasahati fra Dansk Selskab🙏 Og tusind tak for det❤️ Skrev en lille mail til Victor Fasahati og blev ringet op af det mest behagelige menneske jeg nogensinde har snakket med i telefonen. Og manden gav mig gode råd til hvordan jeg skulle gøre. Her kommer så det allerbedste denne mand brugte rigtig lang tid på mig faktisk trukket ud af hans dyrebare tid. OG ENDNU BEDRE Victor Fasahati prøvede ikke at sælge mig noget. Men hjalp mig tålmodigt, super sympatisk og bedst af alt får jeg besked på bare at ringe hvis der er det mindste. Det er den bedste oplevelse jeg har haft med et tlf opkald i rigtig lang tid. Jeg kan næsten ikke få armene ned. Så til dig der sidder og har brug hjælp brug Dansk Selskab og Victor Fasahati Så her lægger jeg min uforbeholdne anbefaling af mit tlf møde med Dansk Selskab og Victor Fasahati ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Victor Fasahati får også prisen for at sælge uden at sælge overhovedet, det var befriende, bekræftende og superbehageligt. For ser du din måde at være på gør nemlig, at hvis jeg har brug for din hjælp denne gang og næste gang så betaler jeg gladeligt for din kompetence. Ha en dejlig weekend til alle herinde. Og TUSIND tak for din store hjælp Victor Fasahati — følte sig taknemmelig.
Linda Lindvig
Linda Lindvig
2019-04-10
anbefaler
Jeg henvender mig helt sikkert til Victor og Dansk Selskab igen. Venlig og imødekommende kommunikation, service i top, god pris og selvfølgelig en opgave vel gennemført uden problemer.
Mathias Olsen
Mathias Olsen
2018-11-27
anbefaler
5 stjerner her fra, danskselskab er et absolut go to hvis man søger en revisor. Jeg har aldrig før skulle bruge en revisor før nu og jeg forsøgte med danskselskab og det har været en absolut fornøjelse! Jeg arbejdede sammen med Victor og han er simpelthen en mand af folket! Han har hjulpet mig rigtig meget og lært mig meget og det har ikke kostet mig en bondegård! De er helt vildt fleksible, utrolig forstålige overfor andre og forstår en situation som man kan være i! En kæmpe anbefaling her fra! Søger jeg nogensinde en revisor igen så er danskselskab helt klart min nr 1!
Mikkel Risgaard
Mikkel Risgaard
2018-04-19
anbefaler
Dansk selskab skal have 5 stjerner fra min side da de hen over årene har hjulpet os(Find Job Abroad) med vores eventuelle problem stilling. Viktor har en naturlig interesse, samt nemt har kunne sætte sig ind i vores situation og hjulpet os videre ved blot en samtale over telefonen. De sider vi har haft størst gavn af, er uden tvivl på det strategiske samt organisatoriske plan, hvor Viktor er kniv skarp. Han er ser muligheder og potentiale, men på samme tid er realistisk i forhold til ressourcer og kompetencer i vores virksomhed. Klart 5 stjerner fra undertegnet.