Ændring af revisor

Åbningstider:

Hverdage fra 09.00 - 21.00
Lørdag fra 10.00 - 17.00

Fra 349,-

Prisen fremgår i danske kroner ekskl. moms og gebyrer.

Ændring af revisor

Om du ønsker at udskifte dit selskabs revisor, fravælge revision eller tilvælge revision, så skal du registrere dette hos Erhvervsstyrelsen. Alle kapitalselskaber (ApS, A/S) skal have en godkendt revisor tilknyttet, hvis selskabet er underlagt revisionspligt eller frivilligt har valgt at få sine årsrapporter revideret jf. årsregnskabslovens regler heraf.

Valg og fravalg af revision

Hvis du ønsker en revisor til at revidere dit selskabs årsregnskab, skal dette besluttes af selskabets ejere på en ekstraordinær generalforsamling.

Ønsker du derimod ikke at have en revisor til at revidere selskabets årsrapport, skal selskabets ejere beslutte dette på generalforsamlingen. Selskabets eksisterende revisor vil fratræde, når denne beslutning er vedtaget. Du skal sikre dig, at betingelserne for at selskabet ikke er pålagt revision, er opfyldt.

Udskiftning af revisor før tid

Ønsker selskabet at skifte revisor på et andet tidspunkt end på den ordinære generalforsamling, skal der afholdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor revisoren udskiftes. Hvis der er enighed om dette, behøves der ikke at blive indkaldt til generalforsamling eller møde, men en skriftlig generalforsamling ved udarbejdelse af et beslutningsreferat afholdes.

Der skal gives en begrundelse til Erhvervsstyrelsen, når revisoren skal skiftes ud før tid – før den næste ordinære generalforsamling.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os på:

Mail: info@danskselskab.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09:00 – 21:00

Lørdag: 10:00 – 17:00