Ny direktør

Åbningstider:

Hverdage fra 09.00 - 21.00
Lørdag fra 10.00 - 17.00

Fra 349,-

Prisen fremgår i danske kroner ekskl. moms og gebyrer.

Ny direktør

Der er juridiske krav, som skal overholdes, når du enten skal ansætte, afskedige en eksisterende direktør eller tilføje endnu en direktør til dit selskab. Du skal være opmærksom på, at et beslutningsreferat for valg af ny direktør kun kan anvendes af selskabsformerne anpartsselskab (ApS) og aktieselskab (A/S), og ikke af fonde, foreninger og lignende.

Ændring af direktør med bestyrelse

Hvis dit selskab har en bestyrelse, så er det denne, som skal træffe en beslutning om ændringer i direktionen. Uanset om der er tale om afskedigelse eller ansættelse af en direktør. Beslutningen om at foretage en ændring vedtages på et bestyrelsesmøde, som kan foregå telefonisk, e-mail udveksling eller ved fysisk møde, hvis hele bestyrelsen er enige om ændringen.

Bestyrelsen skal i et bestyrelsesreferat dokumentere, at der blevet drøftet om ændringen på et bestyrelsesmøde, og at man er blevet enige om at træffe beslutningen om at ændre direktionen.

Ændring af direktør uden bestyrelse

Hvis dit selskab ikke har en bestyrelse, men derimod er ledet af en eller flere direktører, så vedtages ændringen om ny direktion af selskabets ejere på en generalforsamling. Selskabets ejere er de personer, som ejer anparter eller aktier i selskabet.
 
Der kan samtidig afholdes en såkaldt skrivebordsgeneralforsamling, hvis alle selskabets ejere er enige om ændringen. En skrivebordsgeneralforsamling er en generalforsamling, som udgør et dokument, der beskriver vedtægter, selskabets ejere ønsker at vedtage.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os på:

Mail: info@danskselskab.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09:00 – 21:00

Lørdag: 10:00 – 17:00