Tilføj Binavn

Åbningstider:

Hverdage fra 09.00 - 21.00
Lørdag fra 10.00 - 17.00

Fra 349,-

Prisen fremgår i danske kroner ekskl. moms og gebyrer.

Tilføj binavn

Et binavn er et sekundært navn for selskabet. Det betyder, at selskabet driver forretning under flere navne eller brands. Andre selskaber kan ikke benytte sig af det, så længe du har gyldig ret til binavnet. Det kunne derfor være en mulighed at registrere dit gamle selskabsnavn som binavn, da det sikrer, at andre selskaber ikke kander sig lige netop det efterfølgende, og så undgår, at andre udnytter den goodwill og brand-værdig, du muligvis har opbygget.

Årsager til at benytte et binavn

Der kan være flere årsager til, at det er en god idé, at du benytter dig af et binavn:

  • Dit selskab skal markedsfører flere forskellige brands.
  • Du ønsker at forhindre andre/konkurrenter i at registrere sig i et bestemt navn, der minder om dit selskabsnavn eller -binavn.
  • Dit selskab skal have flere lokationer.
  • Du ønsker at brande dit selskab til forskellige målgrupper.

Registrering af binavn

Det er de samme regler for navngivning af selskabets navn der gør sig gældende, når man skal registrere et binavn. Derudover skal selskabets binavn(e) fremgå af selskabets vedtægter. Det betyder, at selskabets ejere skal afholde en generalforsamling, hvor ændringen af selskabets binavn(e) besluttes, og ændringer i vedtægterne vedtages. Som i ændring af selskabsnavn skal der også udarbejdes et beslutningsreferat til ændring af binavn(e). Disse ændringer er kun gyldige, når det fremgår i selskabets beslutningsreferat, samt er registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Et binavn skal, som et selskabsnavn, registreres i CVR-registreret hos Erhvervsstyrelsen. Der kan gratis registreres fem binavne uafhængig af selskabsformen, herefter koster et binavn 1.000 kr. i gebyr, medmindre der er binavne som videreføres med en selskabsomdannelse, spaltning eller fusion.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os på:

Mail: info@danskselskab.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09:00 – 21:00

Lørdag: 10:00 – 17:00