ApS Stift Selv

599,- DKK

Prisen fremgår i danske kroner ekskl. moms og gebyrer.

Hvad er et ApS?

Et ApS er et meget almindeligt valg af selskabsform og når man stifter et ApS er indskudskravet min. 40.000 kr., som enten kan føres ind kontant igennem en klientkonto eller via Apportindskud, hvor ens aktiver (værdier) værdiansættes af en kyndig revisor, som derefter kan godkende, at selskabskapitalen er tilstede.

Ligesom i et IVS, er der tale om begrænset hæftelse, hvilket vil sige at du modsat personligejet virksomhed, ikke hæfter med din private formue, men derimod med dit selskabs aktiver (værdier) og indskud.

Et ApS har muligheden for at have en eller flere ejere, som både kan være private personer, samt selvstændige juridiske enheder (virksomheder, eks. Holdingselskab.)

Selskabskapitalen i et ApS

Kapitalkravet for at stifte et ApS er på min. 40.000 kr., som skal kunne dokumenteres af en kyndig, ved selskabets stiftelse. Dvs. du kan ikke som privatperson eller som virksomhedsejer godkende kapitalen selv.

Det er et lovkrav at selskabskapitalen for anpartsselskaber bekræftes af en kyndig. Bekræftelsen foretages hos Dansk Selskab ApS af vores samarbejdspartner, InAdvokaterne. Når du har modtaget CVR nr., opretter du en bankkonto til selskabet, hvorefter InAdvokaterne tilbagefører kapitalen ind på den retsmæssige erhvervskonto.

Hvorfor kan jeg ikke stifte ApS selv?​

Dansk Selskab ApS sørger for, at alle lovpligtige dokumenter udarbejdes korrekt og registreres digitalt hos Erhvervsstyrelsen til 1495 kr. eks moms.

Selskabsloven stiller krav til stiftelse af kapitalselskaber, der ved manglende indsigt ved udførslen kan have konsekvenser. Bøden der kunne forekomme er ej heller fradragsberettiget. Derfor anbefaler vi, at man som oftest sparer tid og penge, ved at overlade denne proces til en kyndig.

Derudover skal selskabskapitalen til et ApS bekræftes og godkendes af en kyndig. Hos Dansk Selskab ApS sørger vi for godkendelse af kapitalen via vores advokats klientkonto, samt for udarbejdelse af alle lovpligtige dokumenter.

Hos Dansk Selskab ApS sørger vi for, at alle dokumenter bliver udfyldt korrekt og fejlfrit, så du kan fokusere på din forretning.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os på:

Mail: info@danskselskab.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09:00 – 21:00

Lørdag: 10:00 – 17:00